0%

VIVANTUS

VIVANTUS

Huisje, hartje, thuiskomen. Een huis is iets anders dan
een thuis. Alles begint met een (t)huis dat goed bij je past. Je wilt in een goed huis en in een betrouwbare buurt wonen. 

Je wilt een degelijk financieel product, je wilt zekerheid, je wilt veiligheid. De voorwaarde om je verder te ontplooien.

Bij Vivantus komen alle takken van de groep thuis, het leeft!

Vivent betekent dan ook leven in de mooie, rijke Franse taal en is de kern van de benaming van onze groep, de bron van het bestaan, de wil om te leven! 

Wonen. Leven. werken.

Klant sinds

2011 – heden

Soort werk

Complete restyling van het overkoepelende paraplu merk, voorheen heette deze groep de Hoekstra en van Eck Groep. Eigenweijers ontwikkelde voor hen: 

– restyling met complete huisstijl  

– website (welke door een externe partij is gebouwd)

Omschrijving klant & werk

Vivantus Groep (voorheen Hoekstra en van Eck Groep) is een overkoepelend merk voor de grootste Makelaars-keten van Nederland. Naast Makelaardij zijn ook Verzekeringen, Nieuwbouw, Hypotheken en Bedrijfsonroerend Goed hun diensten. Eigenweijers werkt voor al deze aparte diensten maar ook voor alle kantoren afzonderlijk. We maken voor hen onder meer: posters, online uitingen zoals advertenties, animaties, banieren voor de gevels en op kantoor zelf etc. Op strategisch vlak werkt Eigenweijers in nauwe samenwerking hun infrastructuur esthetisch aantrekkelijk en inzichtelijk uit zodat campagnes moderner, effectiever en succesvoller worden.