0%

Vivantus Groep

Vivantus: huisstijl & concept

 

Eigenweijers heeft met trots en genoegen de gehele huisstijl van de Vivantus Groep mogen ontwerpen! Dat ontstaat bij het logo, naar totaalconcept tot en met een huisstijlboek, briefpapier, visitekaartjes en natuurlijk de website.

Een fantastisch project waar we bij Eigenweijers trots op zijn en aan je presenteren als voorproefje van wat we voor jullie bedrijf kunnen betekenen.

Op strategisch vlak werkt Eigenweijers in nauwe samenwerking met het interne team om de Vivantus infrastructuur esthetisch aantrekkelijk te maken. Maar niet op de laatste plaats ook zodat de lokale en nationale campagnes moderner, effectiever en succesvoller worden.

Naar Vivantus

Klant sinds

2011 – heden

Soort werk

Complete restyling van het overkoepelende paraplu merk, voorheen heette deze groep de Hoekstra en van Eck Groep. Eigenweijers ontwikkelde voor hen: 

– restyling met complete huisstijl  

– website (welke door een externe partij is gebouwd)

Omschrijving klant & werk

Vivantus Groep (voorheen Hoekstra en van Eck Groep) is een overkoepelend merk voor de grootste Makelaars-keten van Nederland. Naast Makelaardij zijn ook Verzekeringen, Nieuwbouw, Hypotheken en Bedrijfsonroerend Goed hun diensten. Eigenweijers werkt voor al deze aparte diensten maar ook voor alle kantoren afzonderlijk. We maken voor hen onder meer: posters, online uitingen zoals advertenties, animaties, banieren voor de gevels en op kantoor zelf etc. Op strategisch vlak werkt Eigenweijers met hen in nauwe samenwerking. Zo werken wij de infrastructuur esthetisch aantrekkelijk en inzichtelijk uit zodat campagnes moderner, effectiever en succesvoller worden.